Jófalat Séf

Published on augusztus 7th, 2017 | by adminisztrator

0

Betyáros grillcsirke

6 db csirke alsó comb
Cákla gumó

Páchoz:

Kb fél dl olivaolaj
1 ek szójaszósz

Bors
1 ek füstölt,- őrölt fűszerpaprika
2 fokhagyma gerezd

A húsokat hosszú, vastag pengéjű szeletelő késsel a csont mellett
átszúrom, mint a kovászos uborkát. Beleteszem a pácba 2-3 órára
és mehet a sütőrácsra. A füstölt paprikától valami isteni ize
lesz, beszerezhető bioboltokban.

Grillezésnél ez lesz utolsó husi, így egszerre készül el a hamuban
sült céklával. A céklát szeleteléskor sózom, borsozom.

Kőrösiné B. Heni

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , , ,


About the Author



Back to Top ↑
  • cukrom.hu_webshop
  • Facebook Cukrom.hu

  • Cukrom Instagram