Életmód

Published on június 4th, 2017 | by adminisztrator

0

Cukorbeteg gyerekekkel rendezett színdarabot Tilla

Cukorbeteg gyerekek főszereplésével rendezett színdarabot Till Attila riporter, műsorvezető, filmrendező. A közös munkát megörökítendő egy online kisfilm is készült, amely az előadást, az azt megelőző próbafolyamatot, a felkészülést is dokumentálja.

A megbízó Roche gyógyszercég közleménye szerint a videó célja, hogy a színházi világ környezetébe ágyazva, indirekt módon döbbentse rá a nézőt, hogy tekintsen más szemmel a cukorbetegségre; a cukorbetegek számára pedig egy kedves, gondoskodó és szerethető márkaként pozícionálja az Accu-Chek vércukorszintmérő-készüléket. A branded contentet a White Rabbit jegyzi.

„Cukorbetegként is lehet teljes életet élni, ez a film és az Accu-Chek márka legfőbb üzenete” – nyilatkozta Szabadszállási Beáta, a Roche Magyarország diabétesz üzletágának vezetője. „Kétségtelen: nagyon fontos, hogy a cukorbetegek és hozzátartozóik minél hamarabb elfogadják, hogy ez az állapot új életformát és nagyobb önfegyelmet igényel, ugyanakkor a gyerekkori álmok és vágyak ugyanúgy elérhetőek maradnak számukra, legyen szó akár karrierről, családról, vagy kimagasló sportteljesítményről. A kisfilmben szereplő gyerekek ezt mutatják meg Tilla segítségével valamennyi diabéteszesnek.”

kreativ.hu

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • Facebook Cukrom.hu

  • Cukrom Instagram