Jófalat Séf

Published on augusztus 7th, 2017 | by adminisztrator

0

Grillezett bőségtál

Na ezen minden volt, mint a búcsúban és a legjobb, hogy együtt volt
a család beszélgettünk, csipegettünk klassz kis kikapcsolódás.

Mexikói saslihoz:
-2 cső főtt kukorica szelet szeletelve
-Fél kiló csirkemell mexikói füszerkeverébe és olivaolajba
kockázva. A füszerkeverék adalék és só mentes volt így pluszban
még sóztam is.
-zöld és piros paprika
-lilahagyma
-Hozzá még langallo grillezve, mert tényleg őrült csípős lett:
kelesztett, nyers kenyértészta széttapsolva.

Keszeg és Kárász grillezve
A halakat előző nap lesózni és bevágni
Zacskóba füszerpaprikát, lisztet összerázni. Grillre helyezés
előtt beletenni egyesével a halakat összerázni, picit megspriccelni
olajjal, különben ráég a hal bőre a rácsra. Nagyon gyorsan
elkészülnek.

Magyaros csirkecombok
Csirke combok ketté vágva a felsőcomb kicsontozva. Páchoz repceolaj,
füszerpaprika, só, bors és rozmaring került. Ehhez grilleztem
padlizsánt, gombát és kápiapaprikát rozmaringos olajjal megkenve,
utólag sózva.

Kőrösiné B. Heni

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , , ,


About the Author



Back to Top ↑
  • cukrom.hu_webshop
  • Facebook Cukrom.hu

  • Cukrom Instagram