Kategóriák
Receptek

Almás káposztás hal

Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta, 40 dkg alma, 4 evőkanál repceolaj, 1 kiskanál borsikafű, 40 dkg halfilé, 4 dkg vaj, 4 evőkanál napraforgó mag.
kep (525)
Elkészítés: A savanyú káposztát apróbb szálakra vágjuk, majd a pucolt, felkockázott almával, olajjal összekeverjük. Ízesítjük borsikafűvel. Egy tűzálló tálba fektetjük a káposztás keverék felét, erre tesszük a halfiléket és beborítjuk a káposzta másik felével. Lefedve 180-200 fokon 30-40 percig sütjük. Tálaláskor szórjuk meg, vajban pirított napraforgó maggal.
Szénhidráttartalom: 15 ga

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük