Életmód

Published on augusztus 24th, 2017 | by adminisztrator

0

Álom vagy rémálom? 3 őrült gasztrotrend, amitől cukorsokkot kapnátok

Miközben a világ egy része igyekszik környezettudatosan élni és egészségesebben táplálkozni, az angolszász országokban olyan cukorsokkos őrült trendek tűnnek fel a horizonton, hogy az ember alig hisz a szemének. Brutális turmixok, színes-szagos vattacukros fagyik és úgynevezett sellő-toastok az idei újdonságok, és őrült módon hódítanak!

Freakshake

A freakshake nevű kalóriabombát legszívesebben szörnyturmixnak fordítanánk, és egyáltalán nem egy szokványos ital. A turmixot kiegészíti fagyi, öntet, ostya, gofri, szórás, de kerülhet rá fánk, édes pattogatott kukorica – minden, amit az édesszájúak szeretnek.

Az ötlet állítólag Ausztráliából indult, és a közösségi média nyálcsorgató és egymást túllicitálni próbáló használói hamar fel is kapták.

A cottoncandy icecream, vagyis a vattacukros fagyi is egy hibrid desszert, amiben a habkönnyű vattacukor, a selymes fagyi és a rászórt ropogós extrák fúzionálnak, ráadásul a tölcsért körbevevő vattacukortól hatalmas lesz maga a desszert. Mindenesetre nagyon fotogén és népszerű, így ez is tarol a közösségi oldalakon.

A mermaid toast, vagyis a sellő-toast is mutatós, de meghökkentő hóbort. A pirítósokat kékes, zöldes, szivárványos krémsajttal kenik, márványosan vagy épp színátmenetesen, amihez spirulinát és más algaporokat használnak színezőként, és egészen elképesztő dekorációkat képesek varázsolni egy szelet kenyérből. Ismerve az alga ízét, nem biztos, hogy beleharapnánk…

http://www.cookta.hu/20170824-3-orult-gasztrotrend-amitol-cukorsokkot-kapnank

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • Facebook Cukrom.hu

  • Cukrom Instagram