Receptek

Published on április 16th, 2015 | by adminisztrator

0

Kelkáposzta főzelék

Hozzávalók: 60 dkg kelkáposzta, 20 dkg csicsóka tisztítva,  6 dkg liszt, 3 dkg repceolaj, Ízesítők: só, majoránna, köménymag, fokhagyma, vöröshagyma.

kep (534)

Elkészítés: A megtisztított, felvágott kelkáposztát, és a tisztított kockára vágott csicsókát, sóval, majoránnával, köménymaggal ízesített vízben elkezdjük főzni. Rántást készítünk az olajjal, liszttel, fokhagymával. Ha félig megpuhult a zöldség, hozzáadjuk a rántást és készre főzzük.

A szokott módon sültet készítünk a húsból, liszt hozzáadása nélkül.

Szénhidráttartalom:  23 g

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the Author



Back to Top ↑
  • Facebook Cukrom.hu

  • Cukrom Instagram