Életmód

Published on május 19th, 2017 | by adminisztrator

0

Mesteri gyógyír növényi kivonatokkal

Ma már egyre többen szenvednek az olyan fájdalmas betegségektől, mint a hátfájás, a derékfájás, az ízületi gyulladás, a reuma, így a mozgásszervi panaszokat szinte népbetegségként kezelhetjük. Ilyenkor jól jöhet a gyors fájdalomenyhítés, hogy újra könnyedén mozoghassunk. Azonban kaphatóak már olyan gyógynövényes krémek, melyekkel igazán nagyszerű eredményeket érhetünk el. Ilyenek a mesterbalzsam készítmények, melyek bizonyítottan fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással bírnak, ezért érdemes kipróbálni akár önálló kezelésként, akár más, fizioterápiás, egyéb gyógyszeres kezelés mellett.  Válasszunk olyan terméket, amiben minél több, a népgyógyászatból ismert és bizonyított hatású gyógynövényes kivonatokat és növényi olajakat használnak fel – pl. vörös szőlőlevél kivonat, rozmaring olaj – hiszen azok egymás hatását erősítve lépnek fel a különféle fájdalmak ellen.

Komplex tartalom naturális kivonatokkal

A HERBioticum Mesterbalzsam NATURAL elnevezésű készítménye, egy különleges összetételű gyógynövényes krém 28 féle válogatott gyógynövény kivonattal és 24 féle növényi eredetű olajjal. Ebben a komplex készítményben a hatóanyagok egymás hatását kiegészítve segítik a gyógyulás folyamatát, és hozzájárulnak az életminőség javulásához, szinte azonnali segítséget nyújtva.

Megemelt hatóanyag tartalommal 

Az értékes növényi kivonatok és növényi olajok egymás hatását segítik, együttesen alkalmazva hatékonyabbak, mintha külön-külön alkalmaznánk őket. A HERBioticum Mesterbalzsam NATURAL értékes hatóanyagai között többek között: vadgesztenye kivonat, árnika kivonat, kakukkfű kivonat, kámfor, aloe vera kivonat, körömvirág kivonat, eukaliptusz olaj, rozmaring olaj és d-panthenol is található. Közös használatuk fokozottan serkentik a regenerációs folyamatokat, hamarabb fejtik ki jótékony hatásukat, gyorsabban múlnak a kellemetlen fájdalommal járó tünetek. A bőrfelszínbe masszírozott hatóanyagok azonnal a véráramba kerülnek, helyszíni alkalmazásukkor közvetlenül a probléma forrásánál fejtik ki hatásukat.

I love my life!

Legyen szó akár ficamról egy rosszul sikerült lépést követően, vagy egy húzódásról a házimunka során, ilyenkor gyors segítségre vágyunk, hogy mielőbb folytathassuk megkezdett tevékenységünket, ne zökkenjünk ki a dolgainkból. Illetve bőrünket észrevétlenül is, de folyamatosan érik káros környezeti hatások, ingerek (természeti jelenségek, vegyszerek, szennyeződések), melyekre megoldást keresünk. Nem csak az időskorúak, bármely korosztály tapasztalt már életében derék- és hátfájást, ízületi, illetve izombántalmakat, esés, sportolás következtében kialakult duzzanatokat, kellemetlen tünetekkel járó bőrbetegségeket.

A HERBioticum ehhez kínál egy svájci receptúra alapján készített gyógynövényes krémet, mely összetevői által segít a különböző kellemetlen, fájdalommal járó tünetek kezelésében. Parabén és kőolajszármazéktól mentes. Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz.

„Vitalitásának védelme és megőrzése a legfontosabb feladatunk.”

www.herbioticum.hu

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • Facebook Cukrom.hu

  • Cukrom Instagram