Egyéb

Published on augusztus 22nd, 2017 | by adminisztrator

0

Sztárok az állatvédelem és a vegán életmód mellett

Számomra a sztárság soha nem a csillogást és a sok pénzt jelentette, hanem hatalmat és befolyást arra, hogy a hírnevet olyan célok elérésére használjuk, amely jobbá teheti a világot. Az egyik ilyen fontos téma: az állatvédelem, amely mellett ha nem is sok, de hál isten egyre több híres színész és énekes áll ki a szavaival és az életmódjával.

Összegyűjtöttem nektek öt olyan sztárt, akik nem divatdiétát követnek, hogy vékonyak és szépek maradjanak, hanem elkötelezett állatjogi aktivisták.

Moby: A zeneszerző és énekes már 30 éve vegán, és az állatok egyenlő bánásmódjáért küzd. Folyamatosan támogatja a Mercy for Animals állatvédő szervezetet, és ezért kitüntetést is kapott 2014-ben.

Tony Kanal: A No Doubt zenekar basszusgitárosa kiáll annak a kampánynak a törekvései mellett, amely meg akarja szüntetni a nagyüzemi állattartás borzalmait. Nem tűri, hogy látszatintézkedésekkel megtévesszék a fogyasztókat.

Alicia Silverstone: A népszerű színésznő vegán blogot vezet, és már egy vegán szakácskönyvet is írt, amelyben mindenkit az állatvédelemre és a húsmentes táplálkozásra buzdít.

Emily Deschanel: A Dr. Csont című sorozat főszereplője több, mint 20 éve vegán, és 2012-ben ő is elnyerte a Mercy for Animals állatvédő szervezet díját.

Joaquin Phoenix: A mozifilmekből és tévésorozatokból is ismert színész szenvedélyesen harcol az állatok jogaiért. Részt vett a titkos, leleplező akciókban, melyek a haszonállatokat ért kegyetlenségeket fedik fel, valamint az Erőszakmentes Élet című magazinban is nyilatkozott az elveiről.

Azt hiszem sok “celeb” vehetne róluk példát a partizás, drogozás és a pénzszórás helyett!

Forrás: Noizz.hu

https://noizz.hu/city-life/sztarok-az-allatvedelem-es-a-vegan-eletmod-mellett/wpbe6e7

Kulcsszavak: , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • Facebook Cukrom.hu

  • Cukrom Instagram