Kategóriák
Herbária Partnerek hírei

Játékkuckóvá válik a fürdőkád

Előttünk van a kép, ugye, mikor gyermekünk az esti mese, a játék vagy éppen egy könyv bűvöletétől átszellemülten ül és 100 lóval sem lehetne a fürdéshez rángatni?

Olyan ez mintha ilyenkor egy láthatatlan hangszigetelt üvegfal venné őket körül, ami a legnagyobb zajt sem képes átengedni, így azt sem hallják meg, ha éppen valamelyik szülő figyelmezteti őket az esti fürdés, fogmosás idejére vagy akár arra, hogy a játszótéri játék után vagy étkezés előtt bizony a kézmosás kötelező. A szülők ilyenkor a legkülönfélébb trükköket próbálják meg bevetni. Próbálkoznak ígéretekkel, játékokkal, kisebb – nagyobb sikereket elérve. A HerbaKids termékcsaládban éppen ez a játékosság köszön vissza.

herba_kid_product

A kékes színű kis törpök már régóta a gyerekek kedvencei. Játékosak, aranyosak, némelyik ügyes, másik okos, van örökké morgó de akár olyan is, aki ügyes szakács. Aprajafalváról sem hiányozhat a hőn szeretett, életkora, tapasztalata és bölcsessége miatt tiszteletben tartott papa és természetesen a szőke hosszú hajú, érzékeny lelkű lánykája sem. A törpök a játékossággal hozzák közelebb a gyerekekhez a tisztálkodás fontosságát. A termékek emellett megismertetik a gyerekeket néhány fontos gyógynövénnyel is úgy mint a kamilla, levendula vagy akár a bojtorján színes kerek virágával. A kamilla és körömvirág kivonatok, amelyek nem csak a tusfürdőben, hanem a kézápoló habban is megtalálhatók, tradicionális receptúra alapján készültek. Ezek a természetes gyógynövények gondoskodnak a gyermekek bőrének gyengéd tisztításáról és ápolásáról. A tusfürdő és a kézmosó habnak kétféle illatváltozata van, hogy minden gyerek megtalálja a neki tetsző illatot. A szülőknek fontos információ, hogy a termékek színezőanyag mentes, parabénmentes és alkoholmentes illetve az illatanyag allergén mentes is. A kézmosó hab adagolója egyedi hab formájában pumpálja ki a folyadékot, ami a gyerekek kézmosását mind adagolás mind pedig felhasználás szempontjából megkönnyíti, nem utolsó sorban gazdaságos, ezért a szülők pénztárcájának is a barátja. A habfürdő levendula olaj tartalma nyugtató hatású, ezért az esti fürdésnél javasolt a használata, már csak a levendula virág finom illata miatt is. Törpilla az erdőszéli vízesésben természetes gyógynövényeket tartalmazó samponnal mossa szőke tincseit, a csalán és bojtorján kivonatok gondoskodnak az érzékeny fejbőr és a haj gyengéd ápolásáról és tisztításáról.

Játékossággal könnyű tanulni, hiszen a gyerekek észre sem veszik, hogy a szórakozás mellett tudást is szereznek. Nekünk szülőknek pedig nagyon fontos, hogy a gyerekünk ne csak lelkileg de testileg is jól érezze magát, ehhez nyújt segítséget az egészséges, természetes alapanyagokból készült HerbaKids gyerek kozmetikumok. A termékcsalád törpös teái és multivitaminjai pedig a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék és vitamin szükségletről gondoskodnak.
Tanítsuk együtt játékosan gyerekeinket a természetben rejlő értékes erőkre, hogy megtapasztalhassák mindazt az erőt, amit a gyógynövények hordoznak magukban az egészségért. Az egészség pedig mosolyt csal minden gyermek arcára. Egy szülőnek pedig ez a legfontosabb!

A HerbaKids termékcsalád termékeit tekintse meg itt: termekeink-0505-herba_kids_termekek.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük