Kategóriák
Garuda

Dabur Shilajit vegán kapszula 60 db

Természetes ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
OÉTI Notifikációs szám: OÉTI-4862/2009.
 
Az Ayurveda (az élet tudománya) filozófiai alapja, hogy az ember harmóniában él a természettel, és egészségének megőrzése érdekében a természetben fellelhető anyagokat használja fel. Az ősi, ayurvédikus receptúrák főleg gyógynövényeket, de emellett ásványokat is használnak készítményeik elkészítésénél. A Shilajit az egyik több ezer hatóanyagot tartalmazó ásvány, amelyet a Himalájában találnak évezredek óta.
 
A Shilajit a Himalája szikláiból kicsapódó gyantaszerű anyag, amelyet több ezer méter magasban találnak. Növényi és ásványi eredetű szerves (oligoszaccharidok, gyanták, aminosavak, növényi savak [fulvic-, fuminsav], benzoátok, enzimek, fitoszterinek és vitaminok) valamint szervetlen összetevők (kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód) komplex keveréke. Támogatja az immunrendszert és a mentális funkciókat. Kiválóan alkalmas betegségek utáni legyengült állapotok kezelésére, időskori vitalitás fokozására. Segít fenntartani a csontok és ízületek egészségét. Antioxidáns.
shilajit új
Az Indiai Gyógyszerkönyv ( Indian Materia Medica, II. kötet 23. o.) kiemeli, hogy a Shilajit – a benne lévő kalciumnak és egyéb összetevőknek köszönhetően- hatékonyan részt vesz a csontok egészségének megőrzésében és a csontosodási folyamat elősegítésében.
 
A Shilajit Magyarországon 1991 óta van forgalomban mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, 2009-től pedig étrend-kiegészítő készítmény.
Adagolás: Napi 2×1 kapszula étkezés után tejjel, gyümölcslével vagy vízzel bevenni. Háromhavi szedés után lehet egy hónapos szünetet tartani, de folyamatosan is szedhető a készítmény, illetve orvos utasítása szerint.
 
Kiszerelés: 60 db
A termék megvásárlásához kattints ide!
www.garuda.hu
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük