Kategóriák
Hírek

Cukorbeteg sztárok

Már 20 éve ezzel a betegséggel küzd az RTL Klub csinos műsorvezetője.

Az RTL Klub 44 éves csinos híradósa kétgyermekes édesanya, akiről köztudott, hogy cukorbeteg. Erős Antónia 2009-ben adott életet ikreinek, Szonja Máriának és Mátyás Ivánnak. Úgy tartja, a cukorbetegségre nem szabad valódi betegségként gondolni.

A műsorvezető huszonéves volt, amikor mindössze néhány hét alatt tíz kilót fogyott, a közérzete megromlott, és jártányi ereje sem maradt. Ellátogatott háziorvosához, aki megállapította a diabéteszt. Antónia azóta egészségesebben él, mint valaha, és naponta többször méri a vércukorszintjét.

Nézd meg, kik azok a magyar sztárok, akik felvállalták, ebben a betegségben szenvednek!

kep (124)

Az RTL Klub csinos híradósa, Erős Antónia már 25 éves is elmúlt, amikor megtudta, cukorbeteg. Ezért hozta létre az Egy Csepp Figyelem nevű alapítványát, amely a betegség mielőbbi felismerésében segíti az embereket.

kep (125)

A rádiós és televíziós műsorvezető, Kovács Áron mindössze kilencéves volt, amikor megállapították nála a cukorbetegséget. Eleinte borzalmasan érezte magát emiatt, ám végül felülemelkedett a betegségtudaton. Azóta bebizonyította, a betegség nem befolyásolja a teljesítményét.

kep (126)

Az 57 éves Lang Györgyi, aki a szklerózis multiplex miatt évek óta kerekesszékkel közlekedik, két éve Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben vallotta be, a cukorbetegség is kínozza. Le kellett mondania kedvenc ételeiről, például a fehér kenyérről.

kep (127)

Havas Henriket 2012-ben műtötték vastagbélrákkal, ezt követően cukorbetegség alakult ki nála. A híres tévés nehezen szokta meg az új helyzetet, gyakran elfelejtette beadni magának az inzulint.

kep (129)

Forrás: femina.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük