Kategóriák
Hírek

Schobert: a cukorbetegségért és a rákért is a szénhidrát a felelős

Azok számára, akik világszinten irányítják az élelmiszeripart, és a gyógyszeripart, azoknak olyanok vagyunk, mint a sertések az ólban, akiket minél gyorsabban fel kell hizlalni, és aztán minél hamarabb levágni, mert aztán már csak pénzbe kerülnek – mondta Schobert Norbert az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
Az ő érdekük, hogy együnk háromszor többet, mint kellene, fogyasszunk minél többet, szedjünk minél több gyógyszert, és haljunk meg minél hamarabb, mert öregen már csak pénzbe kerülünk, tette hozzá. Leleplezi a kalória-mítoszt Schobert Norbert.
schobert_norbi
Szerinte az elhízásért, a cukorbetegségért és a rákért is a szénhidrát a felelős. Azt állítja, szándékos inzulinfokozókkal fosztják ki és ölik meg az emberiséget! A fitneszguru új könyvében azt állítja az élelmiszereket az egész világon inzulinfokozókkal dúsítják, így manipulálják a fogyasztókat, akiknél az ilyen ételektől kialakul egy fajta „termékéhség”.
Ezek a cégek manipulálják a tudományt, az újságcikkeket, mondta, ezzel az emberek gondolkodását is. Schobert szerint alapvető probléma, hogy eleve háromszor annyit eszünk, mint amennyire a szervezetünknek szüksége van, de csak azért, mert ezekkel az anyagokkal felkeltik az éhséget.
Az orvosok szerinte azért nem vállalják a véleményüket, annak ellenére, hogy pontosan tisztában vannak azzal, ami történik, mert félnek attól, hogy a szakma kizárja őket, ha szembe mennek a gazdasági lobbikkal.
atv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük