Kategóriák
Mondd meg Cukrom

Mit jelent számodra egy betegség vagy egy baleset?

A többség a betegséget balszerencsés csapásként, igazságtalanságként éli meg, viszont ez a gondolkodásmód ellenkezik a felelősség törvényével.
Az életedben megjelenő összes betegséget, balesetet te magad idézed elő.
„Ki akarna betegséget teremteni magának?”- kérdezhetnéd. Ezt tudattalanul tesszük.

true-happiness

 A betegség egyszerűen a tested jelzése. Próbáld megérteni az üzenetet, ha így döntesz, akkor egy szeretetből fakadó cselekedetet teszel magad felé.

„Hogy lehet, hogy megint megfáztam? Elegem van a náthából! Torkig vagyok!”
„Megint fáj a fejem!”
„Nem akar elmúlni a hátfájásom.”

Ezekkel a felkiáltásokkal elutasítod a felelősségedet. Kérdezz, és a tudatfelettid válaszolni fog. Máskülönben a betegségeid és baleseteid egyre gyakoribbak lesznek. Ha megértetted, akkor cselekedned kell.
Egy helyzet, amiről beszélek: Éjszaka van. Átjön hozzád a szomszéd jelzi, hogy elfelejtetted lekapcsolni az autód fényszóróit. Ha nem válaszolsz, ismét figyelmeztet, nem azért, hogy zavarjon, segíteni akar.  Ha számos figyelmeztetés után sem teszel semmit, másnap reggel lemerülve találod az autód akkumulátorát.
Ugyanígy tesz veled a tudatfelletid is. Ha elszöksz az első üzenet elől, vagy ha nem érted, akkor küld egy másikat, majd még egyet, egészen addig, amíg egy nap valami elég erős dolgot idéz elő ahhoz, hogy  megrázzon, és válaszra késztessen: egy jó nagy rákos daganatot vagy egy szívrohamot. Ha nem vagy hajlandó reagálni, akkor belehalsz, mint az autód akkumulátora.

Woman in water standing behind balloons
Woman in water standing behind balloons

Nem lenne jobb figyelmesebben, éberebben hallgatni az üzenetekre, mielőtt túlságosan erősekké válnának?

Ha megköszönöd a szomszédodnak a figyelmeztetést, rögtön utánanézel, akkor azonnal cselekedned kell: fel kell venned a kabátod, ki kell menned, és le kell kapcsolnod az autód fényszóróit. Ha csak úgy teszel, mintha foglalkoznál vele, anélkül, hogy bármit tennél, a szomszéd szeretetből figyelmeztetni fog ismét „Jól értetted, amit az imént mondtam?” A tudatfelletid ugyanezt teszi. Üzeneteket küld megállás nélkül, hogy a jó útra térj.

Ugye milyen nagyszerű, hogy egy ilyen jó barát lakik benned, aki utat mutat, amikor rossz felé tévedsz, aki teljes egészében érted él?
Minden betegség egy üzenet, annyira súlyos, mint amennyire fontos az üzenet, melyet hordoz. Ha hatalmassá válik, az azt jelenti, hogy már nagyon régóta építi erejét.

Lelked így kiabál: „Segítség!”

A következő cikkekben megosztom veletek egyes betegségek valószínűsíthető okait. Figyeljétek és kövessétek a   Cukrom.hu  oldalát.

Némethné Márta
természetgyógyász
marta@segitsmagadon.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük