Kategóriák
Receptek

Pulykamáj rizottó, sovány sajttal

pulykarizottó
Hozzávalók 4 főre:

  • pulykamáj 40 dkg
  • zöldborsó 32 dkg
  • barnarizs 28 dkg
  • köményes sajt 6 dkg
  • napraforgóolaj 2 ek
  • vöröshagyma 1 fej
  • petrezselyemzöld 1 csokor
  • majoránna, borsikafű

Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk. Hozzátesszük a
megmosott, hártyáktól megtisztított, feldarabolt májat, fűszerezzük borsikafűvel, majoranával, majd puhára pároljuk. Közben a rizst, és a zöldborsót is puhára főzzük. A kész rizst, zöldborsót összekeverjük a májjal. Tálaláskor tetejére reszelt sajtot és petrezselyem zöldet hintünk.
Szénhidráttartalom: 73,3 g
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük