2:1 arányban (én bögrével mértem) összekevertem mandulalisztet és nyílgyökérlisztet. 1 evőkanál mézzel, 1 evőkanál eritrit-stevia keverékkel, néhány csepp citromlével, és annyi vajjal/kókuszzsírral, amennyit felvesz a tészta, összegyúrtam. Amíg a töltelék elkészült, hűtőbe tettem.
1 nagy bögre áfonyát összepasszíroztam. 1 evőkanál mézzel elkezdtem főzni, majd beletördeltem 2 csík étcsokoládét. Amikor a csoki megolvadt, 1 evőkanál nyílgyökérliszttel sűrítettem.
Előmelegítettem a sütőt. 200 fokra. Diónyi tésztadarabokból kosárkákat fabrikáltam, mindegyikbe 1-1 teáskanálnyi csokis áfonyát tettem, majd a sütőbe toltam kb. 17 percre. (Nem légkeveréses sütő.)
Már csak egy kis fagyi kellene hozzá, és tökéletes lenne az ízorgia.
Az eredeti receptet itt találjátok! http://simplerootswellness.com/blueberry-thumbprint-cookies/
forrás: sutemenyeskert.cafeblog.hu