Kategóriák
Herbária

Herbária Diabetikus Hecsedli Extradzsem

diabet_hecsedli_extradzsem
A Herbária Diabetikus Hecsedli Extradzsem fruktóz és édesítőszer (szteviol-glikozid) felhasználásával készül, hozzáadott glükózt és szacharózt nem tartalmaz. Fogyasztását ezért elsősorban cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak ajánljuk. A dzsem 45% csipkebogyó hús felhasználásával készül. Különleges és egészséges csemege.
Összetevők: csipkebogyó (45% gyümölcs / 100 g), ivóvíz, fruktóz, zselésítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav), édesítőszer (szteviol-glikozid 19 mg/100g)
Átlagos tápértéktartalom 100 g termékben:
Energiatratalom: 521,7 kJ / 125 kcal; fehérje: 1,6 g; szénhidrát: 26,3 g – ebből cukrok: 26,0 g, ebből fruktóz: 23,0 g és glükóz: 3,0 g; zsír: 0,1 g – ebből telített zsírsavak: <0,1 g; élelmi rost: 4,0 g; nátrium: 0 g
Nettó tömeg: 200 g
Felhasználási javaslat: felbontás után 5 napon belül elfogyasztandó!
Tárolás: felbontás után hűvös helyen tárolandó és 5 napon belül elfogyasztandó!
Figyelmeztetés: Hozzáadott glükózt és szacharózt a termék nem tartalmaz. Cukorbetegek a készítmény szénhidrát-tartalmán kívül vegyék figyelembe, hogy fruktózból naponta max. 30 grammot fogyaszthatnak, amelyet az engedélyezett napi szénhidrát menniységbe bele kell számítani. A szteviol-glikozid (szteviol egyenértékként kifejezve) megengedhető ajánlott napi bevitele (ADI) 4 mg / testtömeg kg / nap.
Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.
http://www.herbaria.hu/szakuzletek.html

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük