Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Töltött burgonya

vagdalthusos-sult-burgonya

Hozzávalók:

60 dkg burgonya
20 dkg sertéshús
2 db tojás
5 dkg margarin
1 dl tejföl
petrezselyemzöld, só

Elkészítés:

Az előzőleg héjában megfőzött burgonyákat hosszában kettévágjuk, üregeket kaparunk bele. A kikapart burgonyát összetörjük, elkeverjük a darálthússal, tojással, petrezselyemmel, sóval. Ezzel a masszával megtöltjük az üregeket. Túzálló edényt kikenünk margarinnal, belerakjuk a burgonyát, a tejföllel meglocsoljuk és sütsőben pirosra sütjük.
Energia: 387 kcal, szénhidrát: 31 g.
forrás: macosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük