Kategóriák
Csirke Receptek

Különleges csirkecomb

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkecomb
  • 1 dl tejszín
  • 20 dkg alma, reszelve
  • 2 dkg dióbél
  • 2 dkg margarin
  • só, bors

image (9)

Elkészítés:

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk. Sózzuk, borsozzuk és a margarinon félpuhára sütjük. Közben a tejszínt felverjük habnak és összedolgozzuk a reszelt almával és a darabokra vágott dióval. A húsokat egy kikent tűzálló tálba helyezzük és az ízesített habbal bevonjuk. Előmelegített sütőben készre sütjük. Vegyes zöldségkörettel tálaljuk.
 
Energia: 307 kcal
Szénhidrát: 5 g
Forrás: www.macosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük