Kategóriák
Mondd meg Cukrom

Cukorbetegek gyermekei

Nyilvánvaló, hogy a hajlam a cukorbetegségre öröklődik a családban. Te sem szeretnéd, ha beteg lenne a gyermeked, ebben biztos vagyok. Az, hogy Te cukorbeteg vagy, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ennek a további generációknál is folytatódnia kell. Ha gyereked van -mint 3 gyermekes édesanya írom ezt neked-, akkor fel kell tenned magadnak a következő kérdéseket:

Példát akarsz mutatni neki, egészséges ételeket tenni elé az asztalra, igaz?
A párod számára is ugyanaz a vonzó nő akarsz lenni, akit megismert és megszeretett?
„Másokat könnyebb, nem fér bele az életembe most, anyagilag, időben, fáradt vagyok,majd elkezdem…. ”- ez pedig  a kifogásod.

kep (20)

És a válaszaim:

– ha nem vagy hajlandó tápláló ételeket tenni a gyerekeid elé az asztalra

– ha nem teszel meg mindent, hogy a párod ugyanazt a nőt kapja külsőleg is, akibe beleszeretett

-ha nem teszel meg mindent, hogy szinten tartsd a betegséged, vagy javíts rajta

– ha csak a kifogásokat keresed, akkor

TÉNYLEG MINDENT MEGTESZEL MAGADÉRT ÉS A CSALÁDODÉRT?

  1. BAJNOKOK TIPPJE: példamutatásból csillagos ötös

Ray Orsolya: „A négy kisfiam közül az egyik öttusázik, szuper szép alakja van már most 8 évesen. Mikor megszületett a legkisebb fiam, sokszor előfordult, hogy cikizte a hasamat, kérdezte, hogy anya, de mikor fog már visszahúzódni, a Berci már egyéves 🙂 És tegnap végre ezt mondta: Anya, lassan izmosabb a hasad mint az enyém 😀 Annyira jólesett. A program elején, hogy miért is szeretném a változást, ez is az egyik motiváló tényezőim között volt, hogy a fiaim büszkék legyenek rám, és ugyan még van mit fejlődnöm, nagyon hálás vagyok Bettinek ezért a lehetőségért, hogy 4 gyerek mellett csinálhatom itthon:) Imádom az edzéseket!!!! „

  1. BAJNOKOK TIPPJE: leszámolás a kifogásokkal

Ágnes Vörösné Józsa.

„Tudom, mindenkinek megvan a maga nehézsége, nekem is, hiszen a legkisebbik fiam most kezdte az elsőt, mindennap tanulni kell vele, a középső az 5.-et, vele most kezdődnek a gondok, hogy ,megtanuljon önállóan tanulni, de érezze, hogy mellette vagyok, a legnagyobb fiam pedig idén érettségizik, és lelkileg kell támogatni, mindezt munka-, férj- és háztartás mellett- most legalább kétfelé főzök mindennap, de hiszem, hogy nekem is menni fog, és Rám is büszke lehetsz majd ha elérek a célomig, mert senkinek sem könnyű!!!!”

2en

Mariann Semjeni. „..elfoglalt családaknyáknak ajánlom nagyon sok szeretettel!!!! Komolyan, ez simán vihető család mellett. Rossz időben is, amikor nem tudsz kimozdulni”
  1. BAJNOKOK TIPPJE: ráébredsz arra, milyen erős is vagy valójában, ha belekezdesz

Schmidt Rita /kisbabával/ : Nagyon jól érzem magam. Az elmúlt 15 év csúcspontján. Úgy érzem, még nagyon sok van bennem. Kg-k le, önbizalom fel! Új terveim vannak, olyanok, amik eddig soha meg nem fordultak a fejemben.11 hét-11,5 kg.”

  1. BAJNOKOK TIPPJE: Egészséges szokások kialakítása:

Palásti  Ági: „Zalán első 3Km.e. Nagyon büszke vagyok rá! Találd meg a boldogságod minden nap valamiben. Mi megtettük”

ezek pedig a tippjeink.

Legyetek bajnokok a mindennapokban!

Dr. Csábi Bettina

BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük