Hozzávalók:
- 2 db csirkecomb
- 15 dkg gomba
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1 csirke mája
- 2 tojás
- 3 ek. reszelt sajt
- 1 kk. mustár
- majoranna
- petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkecombokat megmossuk, félbevágjuk, előre megsózzuk, teflon edényben fedő alatt pároljuk. A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, szintén egy másik teflonba pároljuk, majd hozzáadjuk a lekapart májat, összevágott petrezselyemzöldet. Tovább pároljuk, míg a csirkemáj is megpuhul. Hagyjuk kihülni, majd reszeljünk hozzá 1 főtt tojást és üssünk bele egy kisebb tojást. Fűszerezzük és dolgozzuk jól össze. A töltelék felét jénaiba rakjuk, helyezzük rá a csirkecombokat, fedjük le a maradék töltelékkel, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és lefedve, forró sütőbe legalább 30 percig süssük.
Egy adag: 1428 kJ (340 kcal), 5g szénhidrát.