Kategóriák
Csirke Receptek

Rakott csirke

Hozzávalók:

  • 2 db csirkecomb
  • 15 dkg gomba
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • 1 csirke mája
  • 2 tojás
  • 3 ek. reszelt sajt
  • 1 kk. mustár
  • majoranna
  • petrezselyemzöld
  • bors

kep (46)

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, félbevágjuk, előre megsózzuk, teflon edényben fedő alatt pároljuk. A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, szintén egy másik teflonba pároljuk, majd hozzáadjuk a lekapart májat, összevágott petrezselyemzöldet. Tovább pároljuk, míg a csirkemáj is megpuhul. Hagyjuk kihülni, majd reszeljünk hozzá 1 főtt tojást és üssünk bele egy kisebb tojást. Fűszerezzük és dolgozzuk jól össze. A töltelék felét jénaiba rakjuk, helyezzük rá a csirkecombokat, fedjük le a maradék töltelékkel, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és lefedve, forró sütőbe legalább 30 percig süssük.

 
Egy adag: 1428 kJ (340 kcal), 5g szénhidrát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük