Kategóriák
Életmód

Legyen minden mindenmentes?!!

Ez egy számomra új szó, de arra már rá kellett jönnöm, hogy még igazán meg se ismertem, de máris gyűlölöm. Minden mentes, vagyis, semmi nincs benne, se szénhidrát, se cukor, se színezék, se kalória, semmi. Se főzve, se sütve, mert csak összeöntöd és összeáll. Ez most a nők körében a legújabb őrület.

 kep (37)

Legyen minden mindenmentes?!!

Azt hiszem, ez a következő lépcsője a beteges fitness hülyeségnek. Ott van, ez a kilométergyűjtő futkározás, mikor egymást licitálva futnak naponta maratont vagy félmaraton, meg hétvégén még egy “hosszút”, mert a 90 kilométer a hegyek között már tényleg csak egy laza petting. Aztán vannak azok, akik 4-5 csoportos órát megcsinálnak minden nap, persze állításuk szerint mindent beleadnak és vannak azok a kondi szökevények, akik minden nap lent vannak és súlyt emelnek, mert, ha nem tennék, akkor felszaladna negyed deka felesleg és akkor oda lenne a világuknak.
Ezek, most megfejelhetik az egészet a mindenmentes kajákkal.
Én tökre megértem, hogy valaki oda akar figyelni, de ez szerintem már kicsit túlzás. Az elrontott életnek nem az előszobája, hanem ez már a nappali. Ezeket a csajokat nem lehet majd meghívni egy normális randira, mert ő semmit nem eszik, nem lehet velük elmenni piálni, mert ő csak azt a bort issza majd meg, amelyik mindenmentes… komolyan mondom, hogy az együttlét az életükben, legyen szintén mindenmentes.
kep (36)
Ne legyél buta!
Nem kell átesni a ló túloldalára, nem kell túlzásba vinni a dolgokat, nem kell kényszeresen mindenről lemondani, mert senki nem fog téged többre értékelni azért, mert te nem eszel meg egy rendes sportszeletet, csak azt, amiben semmi nincs.

Mit lehet vele bizonyítani? Hogy egy tök normális életet élő ember is képes lemondani mindenről?

A legtöbb ember csak jó alakot akar, jól érezni magát a bőrében, hogy egészséges legyen a teste, de mindezt olyan módszerekkel, amik sokat látott fitneszmodelleknek vagy testépítőknek is durván spártai megoldások.
Már lassan ott tartunk, hogy csak akkor vagy igazán valaki, hogy ha az életedben semmi nincs, ami normális. Zabálj mindent főzés, sütés nélkül, ne legyen benne semmi, de sportolj állandóan…

Lehet ez a cél, de soha nem fogod elérni. Az egyetlen, amit ezzel összehozhatsz, egy elrontott test. Egy olyan test, ami evészavarokkal küzd, aminek felborul a hormonháztartása. Megéri? Nem hiszem!

kep (38)

Heti 3-4 alkalommal bőven elég edzeni menni. Mellette figyelj oda arra, hogy a tányérnak van pereme és ha hétvégén úgy érzed, hogy te ennél egy hamburgert vagy egy steak-et és innál hozzá egy bacardi kólát, akkor hajrá. Ettől nem leszel rossz ember. Maximum nem leszel olyan unalmas, mint azok, akiknek az élete is lassan mindenmentes!

Forrás: www.vitalzone.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük