Kategóriák
Hírek

Ez csökkenti a cukorbetegség kockázatát

Egy nagyszabású tanulmány igen meggyőző bizonyítékot talált arra, hogy ez valóban csökkenti a kettes típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
A nagyszabású kutatásban 58 ezer nő és 41 ezer férfi vett részt, amiben megállapították, hogy ezzel az egyszerű művelettel nagyban csökkenthető a cukorbetegség kockázata.
Couple cooking in kitchen
Couple cooking in kitchen

Ez pedig nem más, mint az otthon főzés!

Eddig is logikusnak tűnt, hogy a házias ételek egészségesebbek, mint az éttermi, rendelt vagy előrecsomagolt ételek, mert sokkal kevesebb cukrot, sót, zsírt tartalmaznak. De most már ezt be is bizonyították.
A tanulmány azért megemlítette azt is, hogy kevesebb vörös húst, állati fehérjét és tojást kellene fogyasztanunk, mert azok is növelik a kettes típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
Sőt ami a legmegdöbbentőbb, hogy rengeteg bizonyítékot találtak arra, hogy a növényi alapú étrend képes visszafordítani a már kialakult betegséget is.
Forrás: webbeteg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük