Kategóriák
Hal Receptek

Tonhalas babsaláta

Hozzávalók 4 főre:

  • szárazbab 20 dkg
  • olajos tonhal konzerv 12 dkg
  • pritaminpaprika/zöldpaprika 12 dkg
  • olívabogyó 80 g
  • póréhagyma 40 g
  • friss citromlé 30 g
  • friss narancslé 20 g
  • petrezselyemzöld ½ csokor
  • friss bazsalikom

pic (71)
Elkészítés: Az éjszakára vízbe áztatott babot puhára főzzük enyhén sós vízben. A póréhagymát, a paprikát megmossuk, megtisztítjuk és apróra vágjuk. Az olajos tonhalhoz hozzáadjuk a megfőtt és lecsepegtetett babot, póréhagymát, paprikát, és az olívabogyókat. Ízesítjük citromlével, narancslével, majd a petrezselyemzölddel, és a friss bazsalikommal. Behűtve tálaljuk.
Szénhidráttartalom: 18,4 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük