Kategóriák
Hírek

Ismerd meg az árpafüvet, az 1-es típusú cukorbetegeknél ott hat, ahol betegségük kialakult!

Forradalmi gyógyír az 1-es típusú cukorbetegek számára! Az árpafű jelentheti a megoldást? A legújabb kutatások szerint igen! Nézd meg, miben segíthet neked is ez a csodaszer!

Árpafűvel az 1-es típusú cukorbetegség ellen

Rengeteg természetes alapú étrend-kiegészítő készítményt ismerünk, amely segítheti a diabetes-es betegek életét, és a tünetek enyhítését. Érdemes azonban egy kicsit mélyebbre ásni ezek között a termékek között, és megkeresni azt, amely a probléma valódi okára, a kialakulást okozó betegségre hat!

Ez volt az alapfelvetésem, amikor kutatásba kezdtem… Rengeteg nagyon jó – és persze néhány rossz – terméket is kipróbáltam már kutatásom előtt. Ezek segítettek enyhíteni tüneteim, jó hatással voltak közérzetemre, vagy épp olyan megoldást nyújtottak az étkezésre, amellyel könnyebbé tehettem diétám. Mégis, én valami olyat kerestem, ami nem csupán felületes megoldást nyújt, hanem betegségem valódi okát kezeli.

Nézzük ezért, mi is az 1-es típusú cukorbetegség kialakulásának elsődleges oka!

Talán ez egy untig ismételt rész, és valószínűleg ha már eljutottál eddig a cikkig, ismered az okokat. Éppen ezért nem is eresztem bő lére, csupán rövid áttekintésként térek ki az 1-es típusúcukorbetegség kialakulásának okaira, hiszen elképzelhető, hogy még új vagy a témakörben.

Az 1-es típusú cukorbetegség egy úgynevezett autoimmun betegség, amelynek kialakulás a hasnyálmirigy elégtelen működéséből fakad. Kicsit részletesebben: a szervezet a hasnyálmirigyben található inzulintermelő sejteket megtámadja, és azok elpusztításával károsítja egészségünk. Ennek következtében a hasnyálmirigy nem képes elegendő inzulint termelni: és ez az inzulinhiány az 1-es típusú cukorbetegség.

Természetesen arról is valószínűleg hallottál már, hogy a cukorbetegség a tudomány mai állása szerint nem gyógyítható betegség. Ez nem jelenti azonban azt, hogy megfelelő odafigyeléssel ne tehetnénk magunkat tünetmentessé! Csupán azt jelenti, hogy ezeket a kezeléseket és kiegészítő táplálékokat nem szabad elhagynunk, hiszen akkor a panaszok, a tünetek újra támadnak.

A fentiekben összefoglaltuk, hogy mi az 1-es típusú cukorbetegség kialakulásának fő oka. Nézzük, mit tehet értünk, egészségünkért az árpafű!

Az árpafű jótékony hatása az 1-es típusú cukorbetegségre

Az árpafű éppen ott fejti ki jótékony hatását, ahol a diabétesz keletkezik. A hasnyálmirigy működésének segítésével támogatja szervezetünkben az inzulintermelődés problémájának kiegyensúlyozását, így az 1-es típusú cukorbetegség tüneteinek kezelésére kimondottan alkalmas – és ajánlott!

Ezen felül az árpafű kiváló méregtelenítő hatással rendelkezik, valamint anyagcserénket is normalizálja, ami szintén segíti a tápanyagok helyes felszívódását, így a glükóz megfelelő lebontását is.

Anyagcsere gyorsító hatása a cukorbetegség egyik kellemetlen tünetét, az elhízást is segít megakadályozni vagy kezelni, valamint egyéb jótékony hatása is ismert szervezetünkre, mint például az immunrendszer erősítése, klorofill tartalma miatt a méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatása, valamint vitalizáló, frissítő hatását is élvezhetjük.

Forrás: macosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük