Kategóriák
Desszert Glutén- és laktózmentes Receptek

Gluténmentes kókuszgolyó

A kókuszgolyó nagyon nagy kísértés, de liszt és cukor nélkül is el lehet készíteni.
kokuszgolyo
200 gr barna rizslisztet a vajjal és 100g xillittel összekeverjük, majd egy tepsipbe kis kupacokba rakjuk, és 200 fokon aranybarnára sütjük (kb. 20 perc)
Ha elkészült a keksz, összemorzsoljuk és 1 evőkanál xillittel masszát gyúrunk a
hozzávalókból (kakaópor, útifűmaghéj, Szójatej, kis rummal lehet vadítani rajta)
A masszából golyócskákat gyúrunk, amit kókuszreszelékben forgatunk meg.
Ez a finomság cukorbetegek, tej- és lisztérzékenyek számára is fogyasztható.
forrás: abrakahasba.hu
fotó: Google

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük