Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával recept

Hozzávalók:

  • 1 kígyóuborka
  • 2 dl natúr joghurt
  • 2 dl tejföl
  • 1 kis marék dió
  • 1 ek mazsola
  • kis csokor snidling
  • kevés friss kaporlevél
  • 1 ek extra szűz olívaolaj
  • kevés őrölt fehér bors

pic (44)

Elkészítése:

Az uborkákat kisebb darabokra vágjuk. Enyhén megsózzuk, majd elkeverjük a joghurttal, a tejföllel, a mazsolával, az apróra vágott snidlinggel és az aprított kaporlevéllel.

Megszórjuk durvára vágott dióval, végül megcsorgatjuk kevés olíva olajjal.

Tipp:

Komplett menü része volt a saláta is. Perzsa padlizsános marharagu mellé készült.

A perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával kalória és tápérték tartalma:

Kalória: 139 kcal
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 12 g

Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

www.receptneked.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük