Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Gombakrokett

Hozzávalók (2 személyre)

  • 250 g gomba
  • fél fej vöröshagyma (50g)
  • 150 g darált sertéshús
  • 1 főtt tojás
  • 1 nyers tojás
  • 1 ek. búzakorpa (10g)
  • 1 teáskanál mustár
  • bors
  • majoránna
  • petrezselyemzöld
Subject to the License, the Photographer retains the entire copyright in the photographs at all time through out the world.

Elkészítés:

  1. A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet.
  2. Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk.
  3. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.

Forrás: www.macosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük