Hozzávalók (2 személyre)
- 250 g gomba
- fél fej vöröshagyma (50g)
- 150 g darált sertéshús
- 1 főtt tojás
- 1 nyers tojás
- 1 ek. búzakorpa (10g)
- 1 teáskanál mustár
- bors
- majoránna
- só
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
- A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet.
- Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk.
- Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.
Forrás: www.macosz.hu