Kategóriák
Mondd meg Cukrom

Változtass most

Változtass-e? Megéri? Miért? Az első lépés az önismeret. Hogy miért akarod a változást. Mert az orvos azt mondta? Az online távedzetteim néha olyan dolgokat írnak le, amiken megdöbbenek, hogy ennyi bizalmat fektetnek belém. Olyan dolgokat írnak le, hogy miért akarnak megváltozni, amit önmagának sem vall be szívesen az ember. Nyugodtan valld be magadnak, és írd le, mi motivál Téged, mert valami biztosan, egyébként ha nem lenne felhő a fejed felett, nem jelentkeznél ebbe a csoportba. Remélem, utána már a közösség, a receptek, az edzéstippek miatt maradsz, de mi volt a mozgatórugó? 

kep (23)

  1. BAJNOKOK TIPPJE: reális célkitűzés

Mindig reális célokat tűzzél ki, és vedd figyelembe a saját preferencia sorrendedet is! A család, munka nem sérülhet, ha magaddal nem törődsz, nem lesz energiád a másik kettőre sem. Produktív csak akkor lehetsz, ha egészséges, fitt vagy, a pároddal és gyerekekkel akkor tudsz törődni, ha testileg-lelkileg rendbe vagy. „Fazekas Tünde: „Fantasztikus érzés, ahogy agyban átalakulok.” Bizony, átalakul az ember, egész életkedvedre hatással van, hogy érzed magad a bőrödben.

  1. BAJNOKOK TIPPJE: csak magaddal törődj

Ne törődj másokkal! A munkát nem irigylik, csak az eredményt-ez örök érvényű igazság. Piszkálnak? – Lehet! De csak addig, amíg nem lesz energikus, nem lesz erős kisugárzásod, és azután mindenki elhallgat, mert az erővel nem lehet szembeszállni. Hozz egy döntést, és tegyél rá nagy ívben, hogy ki mit mond, gondol! Gyarmati Anna, leendő másik menyasszonyunk, aki szintén kezd kifogyni a ruhájából: . „Vagyis, eddig összesen: -6kg/3 hét! És hozzáteszem: egy pillanatig sem éheztem!!! Persze, ahhoz, hogy az ember elérje a célját, fontos, hogy kitartó, és céltudatos legyen. Valóban, ezek nélkül lehetetlen. Aztán kell még egy szakember (esetemben ugye ez Te vagy), aki azért segít, és támpontot ad. És nem mellesleg: engem eléggé motivál, hogy referálhatok neked minden héten a mínusz kilóim számáról. És még egy gondolat: pont tegnap találkoztam egy elég negatív ismerősömmel az utcán. Ő tipikusan mindenkit irigyel mindenért, mindenkinél zöldebb a fű, etc… Megjegyezte, hogy milyen sokat fogytam, amióta utoljára látott, és a lényeg: DE JÓ NEKEM!!! Egyébként valóban jó nekem, de a nyelvem hegyén volt a válaszom: “mindenkinek áll a zászló, ugyanúgy két kezed-két lábad van, mint nekem”… Csak az a baj az emberek nagy többségével, hogy kényelmesen ücsörögnek a kis szűk komfortzónájukan, a kanapéba süppednek esténként az edzőterem helyett, és kifogásokat gyártanak, nem is keveset… Mert ugye az eredményt azt mindenki irigyli, de az odavezető utat már senki sem..” Látod?

kep (22)

  1. BAJNOKOK TIPPJE: rutin

Tedd szokássá a feladatmegoldást! “A siker 20% tehetség, 80% gyakorlás” /Liszt Ferenc/. Tudatosítsd, hogy amit csinálsz, az hasznos számodra! Maradj motivált!

Ezt kell alkalmaznod az élet minden területén, hogy minél hamarabb a sikeres emberek között találd magad. Válts át egy új gondolkodásmódra, amellyel meg fogod többszörözni hatékonyságodat.

Még neked sem késő. Amit MA MEGTESZEL, azzal mit érsz el? Nem amire ma vágyódsz, nem amiről ma képzelődsz, nem amiről ma fogadkozol. Hiába képzelődsz, milyen energikus, egészséges  leszel , ha nem teszel semmit, vagy próbálkozol diétázgatni. Így ráérsz?

Amit. Most. AZONNAL. Megteszel.

Hová jutsz vele? A sikeres emberek titka, hogy azonnal nekikezdenek a végrehajtásnak.

Legyetek bajnokok a mindennapokban!

Dr. Csábi Bettina

BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük