Hozzávalók:
- 6 db tojás
- 6 dkg fruktóz
- 10 dkg darált mandulaa
- 8 dkg zsemlemorzsa
- 5 dkg diabetikus csokoládé
- 1 kiskanál fahéj
- 5 szem szegfűszeg
- 2 kiskanál margarin
- 5 dkg szeletelt mandula
Elkészítés:

A tojások sárgáját a fruktózzal jól kikeverjük, majd a keményre vert tojásfehérjét hozzáadagoljuk. Hozzáadunk 10 dkg darált mandulát, a zsemlemorzsát, kevés reszelt csokoládét, a fahéjat és a szegfűszeget. Könnyedén átkeverjük.
Kikent, zsemlemorzsával is meghintett
őzgerincformába öntjük, és előmelegített sütőben sütjük.
A megsült tésztát kiborítjuk. Amikor kihűlt, bevonjuk olvasztott csokival, amit 2 kávéskanál margarinnal hígítottunk. Megszórjuk a szeletelt mandulával.
Forrás: mindmegette.hu