Hozzávalók:
- 2 db kisebb sertésköröm,
- 1 db első csánk,
- kevés bőrke,
- fokhagyma,
- fél sertésfej húsa,
- 1 citrom,
- 1 közepes sárgarépa,
- zöldpetrezselyem, só
A kocsonyahúst puhára főzöm és hűlni hagyom. Kicsontozom és egy nagyobb őzgerincsütő aljára rakom a citromkarikákat, a főtt, karikára vágott sárgarépát és a zöldpetrezselymet. Rárakom a kihűlt húsokat, és a levéből annyit öntök rá, hogy ellepje. Pár órára hűtőbe rakom, fogyasztás előtt 5 percre gőz fölé teszem, és tálra borítom. Szeletekre vágom és úgy kínálom, citromos teával és világosra pirított rozskenyérrel.
Szénhidrátot nem tartalmaz, a kalóriaérték is elhanyagolható!
Forrás: macosz.hu
Elkészítés:
Szénhidrátot nem tartalmaz, a kalóriaérték is elhanyagolható!
Forrás: macosz.hu
Elkészítés: