Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Körtés zellerkrémleves

Hozzávalók: 20 dkg zeller, 20 dkg körte, 10 dkg burgonya,1 dkg vaj, kb. 10 cm darab póréhagyma, friss rozmaring ág, só,1 dl tejszín.
pic (65)

Elkészítés: A vajon megfuttatjuk a felkarikázott póréhagymát, majd rátesszük a lereszelt vagy apróra vágott zellert, körtét, burgonyát. Vízzel felengedjük, a rozmaring ággal, sóval ízesítjük és puhára főzzük. A rozmaring eltávolítása után botmixerrel pürésítjük, a tejszínnel dúsítjuk. Levesbetétnek felaprított zöld zeller szárat tehetünk.

Szénhidráttartalom: 14 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük