Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Töltött patisszon

Hozzávalók:
80 dkg patisszon
20 dkg főtt füstölt tarja
2 ek.étolaj
2 db tojás
10 dkg ecetes uborka
2 dl kefir
1 csokor kapor

pic (23)
Elkészítés:
Az ételhez 4 kisebb patisszont használjunk. A patisszon 1/3 részét levágjuk, belsejét kivájjuk, és besózzuk. A ledarált füstölt főtt tarját összekeverjük 1 darab kockára vágott főtt tojással, a kockára vágott uborkával és a nyers tojással. A töltelékkel a patisszont megtöltjük, kalapjukat visszatesszük, és egy tűzálló tálba rakjuk. A tetejüket meglocsoljuk kaporral ízesített kefirrel és sütőben megsütjük.
Energia: 276 kcal
Szénhidrát: 15 g
forrás: macosz.hu