Kategóriák
Hal Receptek

Zöldséges halfilé

Hozzávalók 4 főre:

  • tőkehalfilé 600 g
  • zöldbab 200 g
  • sárgarépa 200 g
  • petrezselyemgyökér 200 g
  • zeller 100 g
  • fokhagymás sajt 6 dkg
  • tojás 1 db
  • olívaolaj
  • petrezselyemzöld 1 csokor

pic (75)
Elkészítés: A zöldségeket tisztítás után megpároljuk. Egy tűzálló tálat kikenünk olajjal és az enyhén sózott halat lefektetjük. Erre halmozzuk a már félpuhára párolt zöldségeket. Tetejét a reszelt sajtos tojással megkenjük és így, közepesen meleg sütőben kb 25-30 perc alatt készre sütjük.
Szénhidráttartalom: 13,6 g
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük