Kategóriák
Desszert Receptek

Cajun hasábburgonya

Hozzávalók: 6 személyre

  • 6 közepes burgonya (1 burgonya 15 dkg), meghámozva, nyolcfelé vágva
  • 1 evőkanál kukoricaolaj
  • 1/4 teáskanál cayenne bors
  • 1 teáskanál chilipor
  • 1/2 teáskanál kömény
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt feketebors
  • étolaj

pic (187)

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  2. Egy nagy tálban összekeverjük a burgonyát és az olajat, egy kisebb tálban pedig a cayenne borsot, chiliport, köményt, sót és feketeborsot. A kész fűszerkeverékkel megszórjuk a burgonyát és az egészet alaposan összekeverjük.
  3. Egy nagy sütőpapírt beolajozunk és a burgonyát ráterítjük. 30 percig sütjük, hogy a burgonya ropogós aranybarnára süljön.

Forrás: www.macosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük