Kategóriák
Desszert Glutén- és laktózmentes Receptek

Glutén- és cukormentes vegán sajttorta

Hozzávalók:
  • 3 bögre földimogyoró vagy makadámdió, 4-5 órán át áztatva
  • 10 datolya, 4-5 órán át áztatva
  • 1 ek. kókuszolaj
  • 8 bögre kesudió, 4-5 órán át áztatva
  • 2,5 ek. frissen facsart citromlé
  • 1,5 dl agavészirup
  • 1 dl kókuszolaj
  • 1 dl víz
  • 1 csipet só
  • 2 vaníliarúd
  • 2 ek. matcha tea

pic (270)

Elkészítés:

Mixeld össze a magvakat a datolyával, aztán tedd a masszát sütőformába. A többi hozzávalót is keverd össze, majd tedd az előzőnek a tetejére. A desszertnek legalább 3 órát kell állnia a hűtőben. Tálalás előtt 45 perccel vedd ki.

Forrás: www.joy.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük