Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Karfiolsaláta

Hozzávalók:

  • 50 dkg karfiol
  • 5 dkg túró
  • 3 dkg vöröshagyma
  • 2 dl joghurt
  • 1 kk. étolaj
  • só, ecet, petrezselyemzöldje

pic (009)

Elkészítés:

A kisebb rózsáira szedett karfiolt enyhén sós vízben majdnem puhára főzzük. Leszűrjük, és kihűtjük. A joghurtot csomómentesre keverjük a túróval, az olajjal, és ízesítjük sóval, petrezselyemzölddel, és a nagyon apróra vágott hagymával. A karfiolra öntjük és óvatosan összekeverjük.

 

  • Energia: 102 kcal
  • Szénhidrát: 9 g

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük