Kategóriák
Hal Receptek

Halpogácsa

Hozzávalók:

  • 40 dkg tonhal
  • 20 dkg burgonya
  • 1 db tojás
  • 4 dkg reszelt sajt
  • 2 dkg liszt
  • bors
  • szerecsendió
  • petrezselyem

kep (109)

Elkészítés:

A felengedett tonhalat és a megtisztított nyers burgonyát megdaráljuk és összedolgozzuk sóval, törött borssal, reszelt szerecsendióval, fonimra vágott petrezselyemmel, tojással és a reszelt sajttal. Vizes kézzel kis pogácsákat formázunk belőle, liszteben megforgatjuk és olajban kisütjük.
Margarinos sárgarépával tálaljuk.
 
Energia: 294 kcal
Szénhidrát: 15g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük