Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Csicsóka krémleves

Hozzávalók:  40 dkg csicsóka, 1/2 kk. currypor, 1 dl tejszín, 2 dkg vaj, só, bors.
kep (529)

Elkészítés: A fele vajat megolvasztjuk, megfuttatjuk rajta az apróra vágott vagy csíkozott csicsókát. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a curryt. Felöntjük  1 liter húslével (ha nincs vízzel), és 20 percig lassan forraljuk, majd a tejszínnel együtt tovább fözzük, még 10 percig. Végül hozzáadjuk a maradék vajat, sót. Alaposan összeturmixoljuk, finomra vágott petrezselyemmel tálaljuk.

Szénhidráttartalom: 13 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük