Hozzávalók:
(2 személyre)
250 g gomba
fél fej vöröshagyma (50g)
150 g darált sertéshús
1 főtt tojás
1 nyers tojás
1 ek. búzakorpa (10g)
1 teáskanál mustár
bors
majoránna
só
petrezselyemzöld
(2 személyre)
250 g gomba
fél fej vöröshagyma (50g)
150 g darált sertéshús
1 főtt tojás
1 nyers tojás
1 ek. búzakorpa (10g)
1 teáskanál mustár
bors
majoránna
só
petrezselyemzöld
Elkészítés:
- A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet.
- Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk.
- Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.
Forrás: macosz.hu