Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Gombakrokett

Hozzávalók:
(2 személyre)
250 g gomba
fél fej vöröshagyma (50g)
150 g darált sertéshús
1 főtt tojás
1 nyers tojás
1 ek. búzakorpa (10g)
1 teáskanál mustár
bors
majoránna

petrezselyemzöld
kep (299)

Elkészítés:

  1. A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet.
  2. Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk.
  3. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.

Forrás: macosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük