Kategóriák
Receptek Vegetáriánus

Gombás hajdina kása

Hozzávalók 4 főre:

  • csiperke 80 dkg
  • zöldpaprika 30 dkg
  • hajdina 25 dkg
  • tejföl 12%-os 120 g
  • repceolaj 2 ek.
  • vöröshagyma 1 fej
  • petrezselyemzöld 1 csokor
  • csökkentett nátriumtartalmú só

pic (73)
Elkészítés: A vöröshagymát az olajon megpároljuk, a tisztított, feldarabolt gombát, zöldpaprikát hozzáadva lepirítjuk. Hozzáadjuk a hajdinát és a kétszeres mennyiségű vizet (vagy alaplét). Fedő alatt puhára főzzük. Tálaláskor petrezselyemzölddel és tejföllel tálaljuk. Köretnek és egytálételnek is alkalmas.
Szénhidráttartalom: 55,0 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük