Kategóriák
Receptek Sertés

Hidegsültes szendvics sárgarépás feltéttel

Hozzávalók:

  • Csirkemell 8 dkg (maradék sültből is készülhet),
  • sárgarépa 80 g,
  • tejföl 25 gr,
  • petrezselyemzöld ¼ csokor,
  • Graham kenyér 5 dkg 

kep (513)

Elkészítés: Sütőben vagy serpenyőben kevés olajon, liszt hozzáadása nélkül, puhára sütjük a csirkemelleket. A sárgarépát apró lyukú reszelőn lereszeljük, majd a finomra vágott petrezselyemzölddel, tejföllel kikeverjük. Ezt halmozzuk a kenyéren lévő sült hús tetejére.

Szénhidráttartalom: 46,5 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük