Hozzávalók 4 főre:
- 800g tengeri halfilé
- 600g burgonya
- 20g olivaolaj
- 200gramm 12%-os tejföl
- 200g reszelt light sajt
- 10g fokhagyma
- 100g zöldpaprika
- 400g padlizsán
- 400g cukkini
- 200g paradicsom
- só,bors
- rozmaring, oregánó, kakukkfű
Elkészítés: A halfiléket megmossuk, bekenjük fokhagymával, megsózzuk, rászórjuk a borsot, a rozmaringot és az oregánót. 2 evőkanál olívaolajjal kikenjük a tűzálló edényt, beleszeljük az uborkagyalun legyalult hámozott burgonyát, padlizsánt és a cukkinit szeletelve. Megkenjük sóval, oregánóval, kakukkfűvel és rozmaringgal. A burgonyaágyba felszeletelt paradicsomot ,paprikát teszünk, ráhelyezzük a halfiléket, az egészet leöntjük egy nyers tojással elkevert 2dl tejföllel és a sütőben puhára sütjük. Mikor már majd nem kész,megszórjuk reszelt sajttal.
Szénhidráttartalom: 142gr