Kategóriák
Desszert Glutén- és laktózmentes Receptek

Tojás-, cukor-, tej-, gluténmentes csokikrémes süti

csokis_kocka_1
Hozzávalók:
70 g barnarizsliszt
40 g darált kókuszreszelék
30 g eritrit
15 g útifűmaghéj
3 dl víz
fahéj
Mindezeket összekevertem (a sorrend sem is nagyon számít), kicsit állni hagytam, majd sütőpapíros tepsibe simítottam és 20 perc alatt megsütöttem.
Krém:
1 érett avokádó
200 ml Cocomas kókuszkrém
30 g eritrit
20 g kakaópor
1 dl víz
5 g zselatinpor
1 tk. konjak liszt
A zselatint felolvasztottam a vízben. Az avokádót és a kókuszkrémet botmixerrel összekevertem, majd minden egyebet hozzáadtam. Hűtőben hagytam kihűlni.
A tésztalapot három részre vágtam, majd két réteg krémmel megtöltöttem. A sütemény tetejét megszórtam kakaóporral. (össz. 73 g CH)
forrás: http://tuparnaeshabvero.cafeblog.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük