Hozzávalók: (2 személyre)
- 2 közepes sárgarépa
- 20 dkg petrezselyemgyökér
- 1 zellerlevél
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 tk. liszt
- margarin
- 2 ek. reszelt óvári sajt
- só
Elkészítés:
A vékony szálakra vágott vagy a káposztareszelőn lereszelt sárgarépát megpároljuk a margarinon, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, meghintjük a liszttel, átkeverjük és felöntjük kb. 6 dl vízzel. Megsózzuk, majd addig főzzük, amíg a sárgarépa meg nem puhul. Tálalás előtt keverjük bele a reszelt sajtot.
Egy adag: 567kJ (135 kcal), 10 g szénhidrát.
Forrás: www.macosz.hu
A vékony szálakra vágott vagy a káposztareszelőn lereszelt sárgarépát megpároljuk a margarinon, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, meghintjük a liszttel, átkeverjük és felöntjük kb. 6 dl vízzel. Megsózzuk, majd addig főzzük, amíg a sárgarépa meg nem puhul. Tálalás előtt keverjük bele a reszelt sajtot.
Egy adag: 567kJ (135 kcal), 10 g szénhidrát.
Forrás: www.macosz.hu