Kategóriák
Hal Receptek

Halászlé

Hozzávalók:

  • 2 személyre
  • 50 dkg ponty
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • hüvelyes paprika (2db)
  • 1 ek. félédes pirospaprika
  • 1 ek. csípős pirospaprika

kep (62)
A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, és főzés előtt fél órával besózott. A halszeleteket bográcsba vagy lábasba tesszük, ráöntünk 7 dl hideg vizet, és hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a hüvelyes paprikát. Mikor felforrt, beleteszünk 1 ek. félédes és 1 ek. csípős pirospaprikát, és ízlés szerint sózzuk. A forrástól számított 20 percig főzzük.

Egy adag: 1092 kJ (260kcal), 2g szénhidrát.
Forrás: www.macosz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük