Kategóriák
Mondd meg Cukrom

Bajnokok tippjei, ha egy helyben toporogsz

Fehérjepor, vagy BCAA, esetleg zsírégető, vagy zöldtea? Nagyon zavar már, hogy jobb esetben egy helyben toporogsz, rosszabb esetben mindig egyre elpuhultabb, enerváltabb vagy? Hogy nem látod a párod a szemében azt a csillogást, ami régen megvolt? Hogy a gyerekeddel nem tudod tartani a lépést? Hogy teljesen belekeveredtél, mit mikor érdemes venni, kipróbálni?

 kep (37)

 A KÜLDETÉSÜNK:

Mi egy álmot valósítottunk meg egyre növekvő csapatunkkal, ahol a világ bármely táján arra buzdítunk mindenkit, hogy tanuljon meg vigyázni az egészségére, ha kell, kérje szakembereink segítségét. De ha akarod, akkor lehetsz bajnok, bármikor, bárhol. Ez a két dolog az , amit meg kell tanulni: Tiszta étkezés, és életszerű sport.  Ezzel segíthetsz az egészséged megőrzésében- mentálisan is, hiszen jól érzed majd magad a bőrödben-, energikusabbá válhatsz, kénytelen leszel rendszerben, és előretervezésben élni, nem csak úgy rendszertelenül, miközben a környezetedben sokan ugyanígy kezdenek élni, vagyis tanítasz is egyben” /Dr. Semjéni Mariann kutató gyógyszerész”

 Milyen ELVEK mentén dolgozunk?

az edzés ne hosszú, hanem hatékony legyen, az ételek pedig pikk-pakk elkészíthetőek, illetve az, hogy amit teszek, azt hitelesen tudjam képviselni. Ez nagyon fontos, hiszen a cég amit ezzel a munkával felépítettünk erre a hitelességre épül. Tiszta étkezés, igényes, hétköznapokba beépíthető edzések. Ez lett a hamarosan nemzetközi szinten induló ShapeRevolution Csábi Bettinával,Dr. Magyar Katalinnal, és jó pár szakemberrel. Igen így, sok munkával, kitartással, nem meghátrálva. Pont úgy, mint a Bajnokok Életmód, és igen kisgyerekes anyukaként is. Nem kell sokat dolgoznia bárkinek is, mindenkinek más az élete ritmusa, célja”.

Mire SZÁMÍTS, ha egészséges életmódra váltasz? Bajnokok tippjei:

  1. Példamutatás-„Ez a két dolog az , amit meg kell tanulni: Tiszta étkezés, és életszerű sport. Ezzel segíthetsz az egészséged megőrzésében- mentálisan is, hiszen jól érzed majd magad a bőrödben-, energikusabbá válhatsz, kénytelen leszel rendszerben, és előretervezésben élni, nem csak úgy rendszertelenül, miközben a környezetedben sokan ugyanígy kezdenek élni, vagyis tanítasz is egyben” /Semjéni Mariann/
  2. Energia- „Én is megmutatom, mit alkotott rajtam Csábi Bettina. Aug 2 kezdtem 64,9kg nulla izommal. Jól érzem magam, van energiám, jobb kedvem van. Imádom ezt az érzést!!!” /Fazekas Tünde/
  3. Egészség- „Régebben voltak gerincproblémáim, emiatt nem nagyon cipeltem a gyerekeket. Mostanában viszont a kicsihez nem nagyon használok babakocsit .  Azt szeretem ebben a programban, hogy több dologra megoldást nyújt nem csak arra, hogy lefogy az ember” /Ray Orsolya/.

RaY o

MI SEGÍT EBBEN? BCAA VAGY FEHÉRJEPOR? Az, hogy fehérjéket, aminosavakat, zsírégetőket használsz, segíti a szervezeted, mivel a tested egy rendszer. Az izomzat 35%-a BCAA aminosavakból áll. A BCAA:

  • javítják az inzulin szintézisét
  • A BCAA aminosavakból a szervezeted saját maga, nélkülözhetetlen glutamint is képes szintetizálni. Tehát én elsősorban ezt ajánlom.
  • egyéb előnyei: szív-érrendszer védelme, az immunrendszer védelme, rákmegelőzés, izomsorvadás-, ALS- (idegrendszeri betegség), krónikus fáradtság szindróma ellen is felhasználható
  • ha pedig szellemi munkát végzel, akkor érdemes használni mindenképp, segít a mentális fókuszban. A hosszú, intenzív verseny, edzés alatt feltétlen szükséged van tehát rájuk, például ultrafutásban,  küzdősportolóknak, ahol a mentális teljesítmény ugyanolyan fontos, mint a fizikai. Erősportokban nincs annyi jelentősége.
  • viszonylag nagy mennyiségű BCAA bevétele röviddel edzés előtt, vagy az edzés alatt, gyorsan kifejthetik hatásukat, és az el nem használt BCAA-k nem oxidálódnak a vérben, nem okoz túltöltést

Tehát, lényeg a lényeg: gyorsan, szinte azonnal éreztetik fáradtság késleltető hatásukat és segítik a mentális fókuszt.

De a legjobb táplálékkiegészítők sem használnak, ha nincs rendben a táplálkozásod és az edzésed.

Legyetek bajnokok a mindennapokban!

Dr. Csábi Bettina

BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük